Helgäventyr......

En riktigt fullspäckad helg med massor av lek och äventyr.
Solen sken och det inbjöd verkligen till utelekar. Den vackra näverhäggen hade tappat nästan alla sina stora vackra löv och som vanligt blev det lek i lövhögen. En traditionell bild togs även med "papperskameran" ( den omoderna kameran som innehar en filmrulle...snart ett minne blott??) eftersom vi har tagit lövbilder på Anton sedan han var tre år. Dessa bilder är inklistrade i hans egen bok. Nu är Kerstin snart så stor så att hon också ska få en egen bok att klistra och rita i. Nog om detta!
Vår lördagsutflykt började vid Åkerbergsgruvan, numera nedlagd och vattenfylld. Spännade att kasta sten och träffa en stor groda. Därefter knagglade vi oss upp till Tväråliden. Maltes hemställe som numera är öde och fallfärdigt. Det tyckte dom små var lite kusligt. Anton blev dock kaxigare när han fick höra att han varit dit en gång tidigare, när han var en bäbis. Yngst vid släktträffen, bara någon månad om jag inte minns fel. Kerstin höll sig nära sin farfar som var i hennes ålder när han flyttade från huset.
Helgen avslutades med att fira Johanna som fyllde tjugoett år. Malte hade "snott i hop" en potatisgratäng och helstekt filè med Karl Johan sås, mycket gott.
Sedan blev det en tidig kväll i vårt lilla hus, nöjda och glada släckte vi sänglampan.....


Kommentarer
Postat av: Emma

Oj så härligt höstigt ni ser ut att ha det där borta i Norrlångträsket ... Och så söta barnbarn! Du är tydligen inte så tokig du heller ;)

2008-09-24 @ 21:28:02
URL: http://emst.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0