Barnasinnen hos stora och små

Idag har vi bara lekt hela dagen. Försöker visa Anton och Kerstin vad jag roade deras pappa och farbror Henrik med när dom var små. En lek var att klistra fast tapeter på golvet och rita vägar och hus. Det tar ju en bra stund att hitta på allt. Sedan finns ju alltid knappburken som Anton lekt med hur många timmar som helst när han var mindre. Nu är det Kerstins tur att plocka dom till och från en burk.
Innan middagen så blev det en spännande sparktur in till Fridhem. Eftersom det inte är gatlysen dit så var det kul att ha på sig pannlamporna. Vi såg både spår efter hare och älg.
Väl hemma så vankades hamburgare och pommes.
Kvällen avslutades med lite lek och plask för dom små liven som för tillfället har en arbetsplats istället för ett badrum hemma i Kåge.
Att leka en hel dag tar på gamla krafter så jag garanterar en mycket tidig kväll hos Segerstedts....




Tapetkartor              Fridhem                     Kerstin                       Anton

Kommentarer
Postat av: Annalena

..va underbart för de små liven att ha en så rolig farmor o farfar,kul idé med tapeterna det ska jag prova med mina killar.Idag har vi pysslat o målat ljus till jul.Kram/Annalena

2007-12-15 @ 19:30:19
Postat av: Anna Segerstedt

Vilka fina bilder det blev på barnen i badet, de skulle jag vilja ha kopior på!
Hade en Kerstin hemma som inte alls hade täkt sova när hon kom hem.

2007-12-15 @ 21:41:29
Postat av: Barbro Ivarsson

Hejsan Segerstedts, barnbarn verkar vara grädden på moset. Våra killar spelade just upp sitt Pyssel för mor och far....inte direkt avslappningsmusik om jag säger så.Kramar från Babbsan och LG.

2007-12-15 @ 22:07:44
Postat av: Barbro

Hejsan igen,tittat runt på er blogg,trevligt, fina snöbilder har ni rum för en till jag vill emigrera eller kan ni skicka mera snö hit!!! Babbsan

2007-12-15 @ 22:26:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0