Både ork och barnasinne kvar!

Måste bara visa hur glad man kan vara efter en hel dag på dagis. Måhända är det bara vi "gammel" som förfasar oss över att barnen numera är så många timmar på dagis??? Vad är det som säger att det var bättre förr?  För alla barn som var hemma med mamma hela dagarna? Jag har alltid hävdat det, samtidigt som jag sagt att det måste vara bättre med dagmammor... men nu vete då tusan. Våra barnbarn är då alltid så glada över sitt Manngården. 
Ja ja det är väl olika från unge till unge, det som passar en del passar inte nästa, så är det ju, men ibland får jag känslan att vi har lust att förfasa oss över dagens situationer bara för att försvara hur det var när vi var unga föräldrar. Som om vi alltid gjorde dom rätta valen. Vad tycker ni?
Hur som helst så var Kerstin på fortsatt lekhumör på kvällen. Först lekte vi med dockorna, lade isäng alla med puss och kram... lade alla pussel, och så lekte vi "skräm" som Kerstin säger. Just nu är hon inne i en period med drakar och skräm....

Sötare drakfröken finns inte!

Kommentarer
Postat av: mats i träsket

Klart man tycker det var bättre "förr". Så länge sen det kändes plötsligt. Men nog gör de som sköter om dagens småttingar det bra, sån simultan har man ju aldrig haft. sen kan man ju undra varför vissas barn har bytt landsända. Tur de "små" liven hittar hem än.

2008-10-17 @ 12:15:22
Postat av: Daniella

Varning för bedrägeri nummer som +88213213608. Kostar massor att ringa upp!

2008-10-17 @ 12:27:44
URL: http://daniellal.blogg.se/
Postat av: Barbro

Härligt att tösen trivs på dagis. Dagis fungerar nog olika bra i vår värld.Våra killar gick aldrig på dagis eftersom vi fixade det ändå med lite hjälp av nära och kära. Känner mig priviligierad att vi kunde ha det så, stortrivdes, tiden är så kort. Det roliga är att killarna har utryckt att de är glad att de fick vara hemma. Men det viktiga är att familjer ordnar på det bästa sätt för sin familj så att vardagen funkar. Men vi ska nog vara försiktiga med att överaktivera våra barn, de behöver ha tråkigt ibland. Men era barnbarn kan skatta sig mycket lyckliga som har er som bryr sig så gott. Vilken rikedom. Vad kan beröra mer än lyckliga, nyfikna barnögon! För att inte tala om deras raka frågor och kommentarer.

2008-10-17 @ 15:36:08
Postat av: inger

tack för kommentarer. Måste påvisa att om man klickar på bilden så blir den större... (ang en som mailat och just upptäckt den finessen..) Då blir Kersin ÄNNU sötare...

2008-10-17 @ 19:55:46
URL: http://northlongswamp.blogg.se/
Postat av: vee

Kerstin ser oändligt nöjd ut :)

2008-10-18 @ 00:35:55
Postat av: inger

Ja visst ser hon ut att må bra som drake....

dessutom blev hon vald till dagens bild den 18 okt. i Norran....

2008-10-18 @ 17:19:06
URL: http://northlongswamp.blogg.se/
Postat av: vee

Jag skulle vilja ha en såndär mask på mig på jobbet en dag. Undrar hur jag skulle tas emot? Ska man ha brillorna under eller utanpå?

2008-10-18 @ 23:34:40
URL: http://vee.blogg.se/
Postat av: inger

Kära vee, det blir lite trångt men det går, fast det är oftast blom-masken som jag får ha.... gör ett besök på IKEA där finns det flera olika masker med tillhörande mössor.... Lycka till!

2008-10-19 @ 09:34:47
URL: http://northlongswamp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0