En helg med blandat innehåll...

Den här helgen har vi fyllt med lite av varje. Fredagskvällen slappade vi bara efter den första "riktiga" veckan efter all julledighet.
På lördagsmorgonen unnade vi oss en långlunch innan vi åkte till Kåge. Malte för att vara behjälplig i badrumsrenoveringen tillsammans med Erik.
Jag var farmor och lektant hela dagen. Anna stod mest vid spisen. Våfflor till lunch och hembakad pizza till middag. Skönt att bara sätta sig vid dukat bord. Rena semestern att slippa tänka på vad som ska serveras.
Alla utom badrumsbyggarna tog en sparktur till min lillebror Lasse och Kerstin för att uppvakta deras son Robin som denna dag blev 14 år. Han invigde oss i ett livsfarligt projekt i alla fall i sin fasters ögon... Att åka skidor från taket, ner i en knixt, upp på en ramp och in i en gran! Ja har man inte ont så kan man då få...
Söndagen har vi tillbringat tillsammans med Henrik och teven. Mellan sportutsändningar och matlagning har vi även  transporterat och transpirerat kropparna med en timmes promenad i ett  vackert vinterväder.
Tittelitut så var helgen slut...



Robin i "hemmabacken"

Kommentarer
Postat av: Susanne

Hej där! Vad kul, du verkar blogga nästan varje dag. Robin verkar vara en tuff grabb. Äntligen blev det vinter men härlig promenad för er.
Tack för ditt meddelande på min hemsida, det är jättekul att få!

Kramar från
Susanne i Varuträsk

2008-01-13 @ 20:14:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0